BejelentésMÁRIA MAGDOLNA. SZELLEMI MŰHELY
AZ ÉLET SZÉP, DE RAJTAD MÚLIK,HOGY NEKED MENNYIRE!

MENÜ

Ingyenes Angol online nyelvtanfolyam kezdőknek és újrakezdőknek. Ráadásul most megkapod ajándékba A Hatékony Angol Tanulás Titkai tanulmányom.Üzenőfal


Név:

Üzenet:

                                           

Köszöntelek szeretettel!


Néhány mondatban magamról szólók. Nagyon egyszerű, de istenfélő szülőkhöz születtem, akik testvéreim számára is szigorú erkölcsi neveltetést adtak. Az apai szigor és az anyai egyszerűség, hallgatagság jellemezte őket. Ezeket a szülői tulajdonságokat örököltem.Két gyönyörű felnőtt gyermekem van és boldogságom egyik forrása az unokám. Iskoláimat Debrecenben végeztem. Humán beállítottságom sok problémán átvezetett, megkönnyítette a problémáim átvilágítását. Minden döntésem így jött létre, hogy egy „varázs szemüveget”vettem fel, amelynek segítségével megláthattam, hol van a szeretet. Ez vált természetemé. Ebből kifolyólag alakult ki bennem az, hogy a földi fizikai dolgokhoz nem ragaszkodom torz módon. Ám nagyon korán gyermekkorban észrevettem, hogy az emberek többsége küzd a földi fizikai többlet hatalmáért, és abba vesznek bele. Életformájuk meghökkentő volt számomra. A mai napig is meglepődöm azon, hogy emberek menyire tudnak félni a földi dolgaik elvesztése kapcsán. Nap, mint nap jönnek hozzám segítségért és szinte minden ember ebben az állapotban fordul hozzám. Életemnek ebben a szakában sok-sok tapasztalattal azon munkálkodom, hogy megismertessem az emberekkel az élet törvényeit, és a saját belső világukat, hogy boldoguljanak és fejlődjenek általa. A fenti világokkal folyamatos a munkám. Tisztelem és nagyon szeretem a Teremtő Istent, összes világosságát, fény fiait, akik folyamatosan segítenek rajtam keresztül az embereknek. Szoros kapcsolatban-egységben élek szellememmel születésem óta. A Teremtővel való kapcsolatom is töretlen. Mária Magdolna szellemi tanításait fogadva,és tovább működtetve, vezetem azt a spirituális műhelyt. Ahova várlak szeretettel.


VERS:


ELMONDOM HÁT MINDENKINEK


Isten iránt érzett szerelmem, áthat. Minden szavamon, és tettemen. Működik.
Hiszen ebben az isteni szerelemben fürdet Ő engem. Reményem és hitem az, hogy a fénye áthat minden ember szívébe, belőlem. Mely, mint egy villám, kitisztítja a szívből a félelmeket, És az emberi szívünk, újra érezheti itt ezen a bolygón.Az Isteni Nő szeretetét, szerelmét. Krisztusi és Istennői lényem, átlövell a kozmoszon azt.
A teremtő fény, a sötétbe, bolygónkra érkezik. Fellebbenti, a szürkeség fátylát,és mint a hajnal utáni reggelen, Ébredést hoz az emberiség tudatára.
Széthintem,a nőiességet,teremtő akaratot, mint saját fényt , Megtermékenyítő szeretetből,és vágyból,hogy megformálódjon .
A föld a Nő Gaya Majd királynővé, rezegtetem, koronázom, hogy átadhassam őt Gayát, Krisztusnak, a királyi vőlegénynek. .
Készítem hát a menyegzőre,
szépítem, óvom, tanítom, őt Bölcsességre, hogy ragyogása páratlan legyen, és Ura Krisztus mosolya szélesedjen.
M M.


Ingyenes honlapkészítő
Profi, üzleti honlapkészítő
Hirdetés   10
Végre értem amit angolul mondanak nekem, és megértik amit mondok.

KÖSZÖNÖM NOÉMI!